Afspraak maken

Kunnen wij u helpen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een behandeling? We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bekijken. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.  Geboortedatum*  Probeer uw klacht zo uitgebreid mogelijk te omschrijven, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.  Maakt u voor het eerst een afspraak?

  Tijdens de eerste afspraak nemen we de tijd om uw klacht te onderzoeken. Dit onderzoek bestaat uit een vraaggesprek en een bewegingsonderzoek. Op deze manier proberen we er achter te komen waar uw klachten vandaan komen en hoe de klachten verholpen kunnen worden. Preventie, advies en goede begeleiding vinden wij erg belangrijk. Daarom wordt er ook gekeken hoe u in de toekomst klachtenvrij kunt blijven.

  De eerste afspraak wordt afgesloten met een behandelplan / behandelvoorstel. Wij adviseren u over de duur en de inhoud van de komende behandelingen. Dit gaat uiteraard allemaal in overeenstemming met u. Zo helpen wij u vooruit!

  Bent u verhinderd?

  Heeft u een afspraak gemaakt maar bent u verhinderd? Graag verzoeken wij u dan om de afspraak 24 uur van te voren te annuleren. Afspraken die niet of te laat geannuleerd worden kunnen in rekening worden gebracht.

  Een verwijzing is niet noodzakelijk

  U kunt met én zonder verwijzing van een arts of specialist door een van onze fysiotherapeuten behandeld worden. U kunt zelf rechtstreeks contact opnemen met de praktijk voor het maken van een afspraak.

  Erkende en deskundige
  fysiotherapeuten

  Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en in de kwaliteitsregisters van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Deze registraties geven aan dat uw behandeld wordt door erkende en deskundige fysiotherapeuten.